PASUKAN KAMI SEDIA BANTU JUAL HARTANAH ANDA

Kami datang bawa buyer sampai rumah anda terjual. Jom saya ceritakan macam mana team kami bantu dalam jualan ratusan buah jual rumah setiap tahun!

"ada banyak rumah nak dijual sekarang.
tak termasuk projek baru.
senang ke nak jual rumah saya?"

Di atas adalah salah satu soalan dan keluhan daripada owner yang kami selalu jumpa.

Sepanjang pengalaman selama 6 tahun dalam industri hartanah, mari saya kongsikan kesilapan yang buat rumah susah sangat nak terjual :

Harga Syok Sendiri

Tugas kami untuk beri penjelasan. Data tidak menipu. Kalau harga makanan kedai bersebelahan jauh beza pun customer lari, inikan pula harga hartanah ratus ribu / jutaan ringgit

Tak Menarik Perhatian

Tengok gambar gelap, kusam, ruang nampak sempit, pintu tertutup. Buat lah ads macam mana pun, pembeli tak terasa nak tekan langsung. "People buy for emotional reasons"

Pemasaran Terhad

Kalau anda cuba jual sendiri, mungkin anda letak iklan dan satu medium sahaja Tapi kami guna lebih daripada 3 marketing medium premium, media sosial dan jaringan ribuan agen hartanah.

Tak "Jaga" Buyer

Buyer dah suka, tapi kita delay lama sangat. Ada yg dapat offer tapi tunggu buyer dari kayangan pulak Tapi Agen hartanah macam kami peka dgn "hot button". Kami cepat-cepat follow up supaya close deal.

Jom Lihat Antara Koleksi Hartanah yang telah kami telah berjaya bantu dalam urusan jual/beli :

BERAPA HARGA PATUT SAYA LETAKKAN?

Kami akan bekerjasama dengan pihak bank, serta menganalisa data yang kami subscribe secara premium untuk memastikan harga rumah yang dicadangkan adalah kompetitif. Ini adalah antara inisiatif kami:

MARKET VALUE (VERBAL)

Tugas kami untuk beri penjelasan. Data tidak menipu. Kalau harga makanan kedai bersebelahan jauh beza pun customer lari, inikan pula harga hartanah ratus ribu / jutaan ringgit.

DATA TRANSAKSI

Melalui premium subscription, kami boleh menyemak data transaksi jualan hartanah Data ini menceritakan berapakah harga jualan yang pernah berlaku di sana Perbandingan dan semakan juga perlu dilakukan terhadap asking price semasa.

ASKING PRICE SEMASA

Melalui portal hartanah seperti mudah.my, Propertyguru, Iproperty, TheEdgeProperty dan sebagainya, perbandingan harga akan dilakukan Terdapat ribuan hartanah yang dipasarkan setiap hari. Amat untuk pastikan harga rumah anda sentiasa kompetitif.

AKSES MEDIUM PEMASARAN PREMIUM

Setiap medium pemasaran hartanah mempunyai kelebihan dan kekurangan nya tersendiri. Kami akan fokuskan hartanah anda dipasarkan dalam channel yang tepat. Antara medium pengiklanan premium kami:

Propertyguru

Sesuai untuk hartanah strata atau landed, berharga kurang daripada RM1 juta
Kekuatan : Antara rank tertinggi bagi Akses carian di Google.

Mudah.my

Sesuai untuk semua jenis hartanah sama ada tanah, rumah, atau apartment
Kekuatan : Trafik organik daripada pembeli Melayu

iProperty

Sesuai untuk segment hartanah mewah dan hartanah strata yang melebihi RM400,000
Kekuatan : Antara rank tertinggi bagi Akses carian di Google.

Edgeproperty

Sesuai untuk hartanah strata mahupun landed di kawasan bandar
Kekuatan : Antara rank tertinggi bagi akses carian di Google.

AKSES LEADS POTENTIAL BUYER

Setelah bertahun-tahun menjalankan pemasaran, kami memiliki ribuan prospek yang bertanya tentang rumah untuk dibeli.

Jika rumah anda memenuhi kriteria rumah yang mereka idamkan, kami akan terus kongsikan kepada mereka dan invite mereka untuk melawat rumah anda!

KUASA NETWORK AGEN HARTANAH

Jika anda rasa akses pembeli kami dah ramai, anda banyangkan pula ratusan agen hartanah yang sentiasa bekerjasama dengan kami.

Mereka semua berlumba-lumba untuk memasarkan hartanah anda melalui sistem Co-Agency (kerjasama antara agensi dan agen hartanah)

KAMI SEDIA BANTU!

Hubungi kami sekarang untuk konsultansi di 0132334429 (Fakhry), Atau anda boleh klik butang di bawah untuk whatsapp

Lihat lagi Senarai Hartanah Kami

Fakhry Jaffary | REN 60313 | Great Casa Realty | 0132334429